Welkom

Welkom op deze blog. Hier lees je alles over mooie, luxe, creatieve interieurs en materialen.

maandag 12 maart 2012

Juwelen voor de badkamer


 
Op de SHK beurs in Essen was afgelopen week weer veel nieuws te zien op het gebied van sanitair. Tijdens deze beurs werden ook de prestigieuze Red Dot Design Awards uitgereikt. Dit keer viel o.a. Easy Drain in de prijzen met hun collectie uit de Xs lijn. Vorige maand vielen ze ook al in de prijzen en ontvingen ze de Interior Innovation Award 2012 voor dezelfde Xs lijn. 






















De opkomst van grote vloertegels in badkamers maakte het voor de tegelzetter lastig te werken met kleine afvoerputjes. Easy Drain had de oplossing en kwam als eerste op de markt met de langwerpige afvoergoten. Inmiddels worden hun afvoersystemen volop toegepast in de huidige moderne badkamers. En ze blijven vooruitstrevend.

De Xs lijn ziet er qua belijning, afwerking en materiaalgebruik zeer goed uit. De Xs drain staat perfect in strakke minimalistische badkamers. Volledig RVS of afgewisseld met glanzend chroom of glas. Ondanks de super smalle afmetingen staan deze high tech systemen garant voor een perfecte afwatering.  

Voor doucheruimtes waar beter een doucheputje kan worden toegepast heeft Easy Drain de “Aqua Jewels” in het assortiment. Deze mogen met recht “juwelen voor de badkamer” worden genoemd.