Welkom

Welkom op deze blog. Hier lees je alles over mooie, luxe, creatieve interieurs en materialen.

donderdag 10 februari 2011

Artist Impressions "Thermen WellBeing"

Op de veluwe wordt binnenkort een kleinschalig wellnesscentrum geopend voor "vrouwen met een verhaal".
Voor een speciale groep vrouwen is saunabezoek niet zo vanzelfsprekend. Zij hebben moeite zichzelf bloot te geven, omdat er zichtbaar iets "anders" is aan hun lichaam. Bijvoorbeeld door een ernstig ongeluk of aandoening.
Maar juist voor deze doelgroep kan saunabezoek zeer heilzaam en ontspannend zijn. Astrid Kesler besloot daarom een speciaal complex voor hen op te zetten, onder de naam "Thermen WellBeing". Daarbij kan zij nog volop hulp gebruiken.





Thermen WellBeing Veluwe is een sauna en wellness in oprichting. Doelstelling is in 2011 haar deuren te openen voor ‘Vrouwen met een Verhaal’.


Vrouwen met een verhaal
Thermen WellBeing Veluwe biedt sauna en wellness voor vrouwen die in het leven zijn gekwetst door ziekte, pijn, geestelijk of lichamelijk letsel. Ze zijn herstellende van een ernstig ongeluk of operatie, zijn chronisch of acuut ziek, hebben een traumatische ervaring te verwerken of kampen dagelijks met pijn- en vermoeidheidsklachten. Deze vrouwen willen ook kunnen genieten van een dag wellness en ontspanning, maar voelen zich vaak niet thuis in een normale sauna. Daar wil de oprichtster Astrid Kesler verandering in brengen, want bij Thermen WellBeing is elke vrouw speciaal!


WellBeing foundation
Om dit alles te kunnen realiseren is WellBeing Foundation opgericht en stelt een fonds beschikbaar om startkapitaal te generen voor dit bijzondere thermen. Inmiddels heeft de foundation verscheidene donateurs. Uiteindelijk wil de foundation na het realiseren van Thermen WellBeing Veluwe meer thermen oprichten, ook voor andere mensen die in het leven op wat voor manier dan ook gekwetst zijn. Om zowel Thermen WellBeing Veluwe als later ook de overige thermen van de grond te krijgen is nog steeds geld nodig en wordt er met enig regelmaat diverse acties op touw gezet.


Thermen WellBeing acties
Zoals de SMS-actie: stuur een sms met de tekst ‘link WellBeing vrienden’ naar 1008 en doneer zo 3 euro! En je kunt een baksteen doneren door € 50 over te maken op rekening 156037009 t.n.v. WellBeing, o.v.v. DONATIE en zo mee helpen bouwen.

Kijk op de website voor meer informatie over de stichting, de doelgroep en de activiteiten: www.thermenWellBeing.nl

Astrid Kesler –Thermen WellBeing i.o.
veluwe@thermenWellBeing.nl
T. 0525-651380 | M. 06-40010635
Twitter @WellBeing42

Blog-Ron Stappenbelt