Welkom

Welkom op deze blog. Hier lees je alles over mooie, luxe, creatieve interieurs en materialen.

dinsdag 2 augustus 2011

Hoe genereer je meer omzet als badkamerspecialist?

Workshop “Hoe ontwerp ik een "wellnessruimte" en genereer daardoor meer omzet?”

Mijn kennis en ervaring heb ik vertaald in een workshop “ontwerpen van wellnessruimtes”, speciaal bedoelt voor verkopers  en ontwerpers in de sanitair- en badkamerbranche. Zowel voor beginners als ervaren verkopers biedt deze workshop veel tips, adviezen en tools.

In mijn werk als ontwerper van interieurs heb ik mij de afgelopen jaren veel bezig gehouden met het ontwerpen van badkamers en inmiddels steeds meer  wellnessruimtes. Ik kan wel zeggen dat het een echte passie is geworden. In deze ruimtes kan ik veel creativiteit kwijt en de opdrachtgevers genieten er achteraf altijd enorm van. Dat komt natuurlijk omdat deze ruimtes tegenwoordig bedoelt zijn voor de dagelijkse ontspanning. Een juiste indeling, lichtplan en mix van materialen is dan erg belangrijk voor een mooi ontwerp.


De wellnessbranche is een sterk groeiende markt, waar veel kansen en mogelijkheden liggen. Veel badkamerleveranciers voelen zich nog niet geheel thuis in deze materie, waardoor ze bewust of onbewust kansen op meer verkoop en dus omzet laten liggen.
Mijn kennis en ervaring heb ik vertaald in een workshop “ontwerpen van wellnessruimtes”, speciaal bedoelt voor verkopers  en ontwerpers in de sanitair- en badkamerbranche.  Zowel voor beginners als ervaren verkopers biedt deze workshop veel tips, adviezen en tools.

Deze cursus gaat in op een aantal belangrijke aspecten voor het ontwerpen van wellnessruimtes voor particulieren en kleine projecten:

  •          Ontwerp en architectuur
  •          Beleving
  •          Specifieke product informatie over o.a. stoomruimtes en sauna’s
  •          Het maken van en lichtplan
  •          Vertalen van klantwensen in een ontwerp

Na het volgen van de workshop is men in staat een mooi ontwerp te maken en de klant te adviseren over de mogelijkheden van een privé spa. De klant zal u als een echte specialist gaan zien, waardoor u een nieuwe groep klanten zult aanboren en u uw concurrenten een stap voor zult zijn.

Wil jij in één middag leren hoe je van een badkamer een echte wellnessruimte maakt of hoe je een privé spa ontwerpt, zodat je dit effectief kunt inzetten om meer verkoop te genereren en als specialist te worden gezien? En dat uit ervaring van een gepassioneerde interieurontwerper  die zelf ruime ervaring heeft in het ontwerpen van badkamers en wellnessruimtes. Kom dan naar de workshop van RON Stappenbelt, Interieurontwerp, advies en begeleiding.

Doel van de Masterclass wellnessontwerp:
Het ontwerpen van deze ruimtes tot een specialisme te maken. In de masterclass zal ik dieper ingaan op specifieke wellnessproducten, zoals sauna’s en stoomruimtes. U zult tips, adviezen en tools aangereikt krijgen, waarmee u uw klant goed kunt adviseren en een mooie ruimte kunt ontwerpen.
De doelstelling is dit effectief in te zetten om zo meer omzet te genereren.
  
Doelgroep:
·         Badkamer- en sanitair verkopers
·         Detaillisten in de sanitair branche
·         Zowel voor beginners en verkopers met ervaring

Programma:

  •        Het Vertalen van klantwensen in een plan
  •        Maken van een  goed ontwerp
  •        Specifieke productinformatie over o.a. sauna-/stoomruimtes
  •        Verlichting
  •        Materialen
  •        Beleving
 Duur:
1 dagdeel

Investering:
€ 350,- (excl. BTW) per persoon, incl. koffie / thee. De workshop zal doorgaan bij een minimale deelname van 6 deelnemers. Er geldt een maximum van  12 personen

Toelichting:
De eerste workshop zal in de tweede helft van september 2011 worden gepland. Datum en locatie worden later bekend gemaakt.
Indien gewenst is het ook mogelijk een “in-company” of “één op één training” te volgen. Voor deze maatwerk trainingen gelden andere tarieven. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met Ron Stappenbelt. Mobiel 06-40882048 of per e-mail info@ronhuiseninterieur.nl