Welkom

Welkom op deze blog. Hier lees je alles over mooie, luxe, creatieve interieurs en materialen.

dinsdag 6 december 2011

Je eigen kunstwerk of foto op de douchedeur.


Foto: Novellini

De Italiaanse fabrikant van o.a. baden en douchecabines “Novellini”
heeft een nieuw productserie op de markt gebracht onder de naam "InArt". Bij "InArt" is er de mogelijkheid om vlakglas te voorzien van een afbeelding. Speciale machines printen een afbeelding op het glas, dat vervolgens in een oven wordt verhit. De afbeelding is nu
versmolten met het glas, waardoor het voor meerdere toepassingen geschikt is.
Een mooi voorbeeld is het decoreren van een douchecabine, zoals afgebeeld. Een fotoafdruk van glas behoort ook tot de mogelijkheden. Door er LED verlichting achter te plaatsen krijg je een prachtig kunstwerk aan de wand. Na bewerking zijn de kleuren UV bestendig, waardoor ook buitentoepassingen mogelijk zijn. 


Binnenkort volgt een serie designradiatoren met prachtige afbeeldingen. Deze elektrische radiatoren worden echte blikvangers. Er is een databank met foto’s waaruit men kan kiezen. Maar er kunnen ook digitale foto´s worden aangeleverd.
Hierdoor zijn de mogelijkheden onbeperkt. Kies bijvoorbeeld een foto van je favoriete filmster op je douchedeur of een foto van een mooi uitzicht met daarachter LED verlichting. Je krijgt het gevoel dat je echt naar buiten kijkt.
Klik op de link voor een filmpje van het productieproces. Film productie