Welkom

Welkom op deze blog. Hier lees je alles over mooie, luxe, creatieve interieurs en materialen.

vrijdag 2 december 2011

Ontspannen met stoom.



Als je een echte luxe douche wenst mag een Turks stoombad eigenlijk niet ontbreken.
Stomen is een heerlijk ontspannende en verkwikkende bezigheid. Een stoombad heeft zeer veel positieve effecten op het lichaam. De poriƫn van de huid worden geopend en daardoor wordt de huid schoon en voelt heerlijk zacht aan na het stomen. Spieren ontspannen en gewrichten worden soepeler door de aangename temperatuur in een stoomruimte en het is een verademing voor de luchtwegen.

Tot voor kort waren de meeste stoomcabines gemaakt van wit acryl en vaak met een vrij krappe doucheruimte. Inmiddels komen er steeds meer stoomcabines op de markt die op maat te verkrijgen zijn en perfect passen in de badkamers van nu.

Strakke glaspanelen, een drempelloze vloer en mooie kranen zijn een must voor een strak design.
Cleopatra brengt met de `Modulair Stoom` serie al deze componenten samen. De stijl van je badkamer blijft behouden, want de tegels blijven zichtbaar en lopen achter de stoomruimte door.
De kranenserie die je wilt toepassen in de stoom/- doucheruimte bepaal je zelf, zodat deze gelijk zijn aan de badkraan of wastafelkraan. Dat geeft een mooi geheel en staat ook nog eens veel rustiger.