Welkom

Welkom op deze blog. Hier lees je alles over mooie, luxe, creatieve interieurs en materialen.

donderdag 18 oktober 2012

Foto of logo uniek in stucwerk vereeuwigd


Logo Alfa Romeo dealer


Je kunt natuurlijk een grote foto aan de wand hangen of met een reclamebord werken, maar als je echt iets moois wilt is er nu een unieke mogelijkheid.
Met een speciale techniek en vakmanschap is het mogelijk elke afbeelding in een tijdloze stijl grafisch te laten verwerken in decoratief stucwerk op de wanden van een ruimte. De afbeelding wordt in reliĆ«f zichtbaar gemaakt en is een echte eyecatcher. 

Logo Coca Cola


Doordat het materiaal in vrijwel elke kleur kan worden aangebracht is het toepasbaar in elk interieur. Een stoere uitvoering in betonlook of verfijnd verwerkt in traditioneel Italiaans stucwerk.

Logo bouwbedrijf

Het is afneembaar, kras- en slagvast en kan zelfs in natte ruimtes, zoals de badkamer zonder tegels of buiten, worden toegepast. Ook als achterwand voor een keuken is het materiaal prima geschikt.

Foto voetballer Klaas-Jan Huntelaar
Wil je een afbeelding van je kinderen verwerken op een wand in de woonkamer, of de oprichter van het bedrijf vereeuwigen in de ontvangstruimte, het logo van uw merk fraai uitgevoerd laten opvallen in uw winkel, de favoriete voetballer op de wand van de kinderkamer? Geef je idee of wens door en wij maken graag een voorstel.

Creatieve afbeelding kapsalon


Dit Blog gaat binnenkort verhuizen naar www.ronhuiseninterieur.nl